kalau nk kelainan blh gantikan cili hidup dengan lada benggala aka capsicum |
Bahan2:
- 20 ekor udang segar
- 3 ulas bawang putih
- 2 cm halia
- 1 labu bawang besar
- 5 tangkai cili api
- 2 sudu sos tiram
- stok ayam meggi
Cara2:
- ketuk bawang putih
- hiriskan halia halus2
- tumis bawang putih & halia sehingga naik bau
- masukkan udang
- bila udang hampir masak, masukkan sos tiram n stok ayam meggi
- bila udang dh masak, masukkan bawang besar yg dihiris kasar & cili api
- ready utk d ngapppp hehehe
- 20 ekor udang segar
- 3 ulas bawang putih
- 2 cm halia
- 1 labu bawang besar
- 5 tangkai cili api
- 2 sudu sos tiram
- stok ayam meggi
Cara2:
- ketuk bawang putih
- hiriskan halia halus2
- tumis bawang putih & halia sehingga naik bau
- masukkan udang
- bila udang hampir masak, masukkan sos tiram n stok ayam meggi
- bila udang dh masak, masukkan bawang besar yg dihiris kasar & cili api
- ready utk d ngapppp hehehe
This comment has been removed by the author.
ReplyDelete